Business environment

Hvad har medarbejderne hos Lindorff til fælles

Vi har en passion for de tjenesteydelser, vi leverer, og det forventes altid af os, at vi finder de bedste løsninger. Vi motiveres af at gøre en positiv forskel for vores kunder, deres kunder og vores kolleger. Vi er ansat hos Lindorff, fordi denne virksomhed repræsenterer et unikt arbejdsmiljø, udfordrende muligheder og dygtige medarbejdere. Vi er forrest i vores branche, og der har vi tænkt os at blive! Hvis du gerne vil udvikle og udfordre dig selv, kunne Lindorff måske være stedet for dig!

Lindorff kan tilbyde en række forskellige muligheder på alle vores 13 markeder og dækker mange forskellige ekspertområder, uddannelser og erfaringer.

Vi tilbyder en lang række forskellige muligheder i et dynamisk og professionelt miljø i 13 forskellige lande. Alsidighed er vigtigt for os i vores daglige arbejde, og når vi skal imødekomme behov hos vores kunder og debitorer.

Hvis du drives af at finde smartere løsninger, opleve nye udfordringer og give virksomheder bedre styring af deres pengestrømme, kan du blive en del af vores førende team inden for debitorstyring. Du vil altid blive opfordret til at udvikle dig kontinuerligt, og vi stiller kursusprogrammer til rådighed efter dine behov.

Du bliver en del af en hurtigt voksende virksomhed, der belønner selvstændighed, støtter innovation og hjælper medarbejderne med at realisere deres potentiale.