I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7b, er vi pliktet til å opplyse om hvilke informasjonskapsler vi bruker på nettsidene våre.

About this site

Personvernpolitikk
Denne personvernerklæringen er laget for å informere deg om hvordan dine personopplysninger, som samles inn under besøket på et av våre nettsteder, brukes.

Dine personopplysninger forvaltes i siste instans av Lindorff Group, et norskregistrert aksjeselskap.

Ett av formålene med nettstedet er å informere deg om hvem vi er og hva vi gjør. Vi kan samle inn og bruke personopplysninger (som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse) slik at vi kan forsyne deg med ønskede tjenester eller informasjon.

Dine personopplysninger blir derfor brukt til å:
  • Svare på spørsmål eller forespørsler fra deg
  • Administrere eller på annen måte å beskytte våre rettigheter og utføre våre plikter i henhold til en avtale du har med oss, eller i samsvar med en avtale du har med våre kunder 
  • Foregripe og løse problemer med tjenester som leveres til deg
  • Skape produkter og tjenester som kan tilfredsstille dine behov

For å optimere våre tjenester kan det være ønskelig å bruke dine personopplysninger til direkte markedsføring. Ettersom vi respekterer ditt privatliv vil vi bare bruke dine personopplysninger for dette formålet når du er klar over det, og om nødvendig vil vi be om ditt samtykke før vi bruker dine personopplysninger til direkte markedsføring. Vi vil også gjerne bruke disse opplysningene til statistiske formål og analyse, men da er de anonymisert.

Personvernerklæring
Vi vil beskytte ditt privatliv i samsvar med EUs personverndirektiv. Informasjon som samles inn brukes kun av autoriserte ansatte i selskapet som har behov for å kjenne til informasjonen. Vi evaluerer kontinuerlig våre systemer og data for å være sikre på at vi gir best mulig service til våre kunder og at databehandlingen foregår på en sikker måte. Du har til enhver tid rett til å innhente bekreftelse på at vi har dine personopplysninger og å få vite innholdet og opphavet, bekrefte deres nøyaktighet eller be om at de integreres eller oppdateres.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel, også kalt “cookie”, er en tekstfil som blir lagret på enheten din når du surfer på en nettside. Det kan for eksempel være informasjon om når du besøkte nettsiden sist, hvilken nettside du kom fra og om du har besøkt nettsiden før. Disse tekstfilene er det kun lindorff.no og du som har tilgang til. 

Hensikten med informasjonskapsler er å skape gode brukeropplevelser som er skreddersydd for deg.Nesten alle nettsider bruker informasjonskapsler, og de har blitt brukt i lang tid. Men det er først nå nettsidene er pliktet til å opplyse om bruken av disse.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. Når du besøker nettsiden(e) vår(e), samtykker du derfor automatisk til bruken av informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Det vil imidlertid føre til at nettsiden ikke fungerer helt som den skal.

Se hvordan du sletter cookies i din nettleser.