Få bistand i juridiske spørsmål eller en rettslig prosess

Inkassosaken lar seg ikke alltid løse gjennom en vanlig inkassoprosess. Lindorff samarbeider tett med Advokatfirma Kontrakt som har erfarne advokater og hjelper deg med å få til en løsning i saken.

Uansett hvilken tvisteløsning som passer for saken din, er vårt mål å oppnå et resultat som ivaretar dine juridiske interesser, økonomiske verdier og kommersielle hensyn.

Advokatfirma Kontrakt er Norges ledende advokatfirma innen sikring og innfordring av pengekrav. Firmaet har samarbeidet med Lindorff siden 1993, og har lang erfaring med de fleste problemstillinger og tvister som oppstår ved inndrivelsen av et krav.

Hos oss får saken din effektiv og god oppfølging. Vi tar i bruk virkemidler som midlertidig forføyning, anmeldelser, arrester og begjæringer til namsmenn og tingretter. Vi forsøker alltid å få til en frivillig løsning i saken din, men når det er nødvendig vil vi håndtere en rettslig prosess for deg. Vi har jevnlige prosedyreoppdrag for ting- og lagmannsretten, og våre advokater har også saker for Høyesterett. I tillegg behandler vi klagesaker til Finansklagenemnda.

Vil du styrke din kunnskap innenfor kreditt-og inkassofaget?

Inkasso er et bredt fagfelt. Derfor tilbyr vi en rekke kurs og skreddersyr kurs som passer for deg. Våre advokater er erfarne kursholdere med mer enn 100 kursdager i året og kursene scorer høyt på evalueringer. Les mer på vår kursoversikt.

Ønsker du juridisk bistand?

Send oss din problemstilling
forretningsmiljø

Er du interessert i litteratur om inkassofaget?

Se våre bøker her

Ønsker du å bli kunde?

Ta kontakt med oss

Nyttige linker

Klikk her