Kunnioitamme yksityisyyttä

Siksi kerromme, miten käytämme sivuston käyttäjien henkilötietoja.

Tietoa sivustosta

Lindorffin jakaa tietoa palveluistaan ja toiminnastaan näillä sivuilla. Sivustolla käymistä koskevat seuraavat käyttöehdot.

Tietosuojakäytäntö

Sivustollamme käynnin yhteydessä kerättäviä henkilötietoja hallinnoi viime kädessä Lindorff Group Ab, Ruotsissa rekisteröity yritys.

Keräämme ja käytämme sivustolla käyttäjien henkilötietoja (kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta) palvelujemme tai tiedonvälityksemme parantamiseen. Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
  • Käyttäjien esittämiin kysymyksiin tai pyyntöihin vastaamiseen.
  • Niiden oikeuksien ja velvollisuuksien hallinnointiin ja täyttämiseen, jotka perustuvat sivuston käyttäjien tai asiakkaidemme kanssa solmimiin sopimuksiin. 
  • Käyttäjille tarjoamiimme palveluihin liittyvien ongelmien ehkäisemiseen ja selvittämiseen.
  • Käyttäjien tarpeisiin mahdollisesti sopivien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.

Kunnioitamme käyttäjiemme yksityisyyttä ja käytämme henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin vain käyttäjien tieten. Tarvittaessa pyydämme tähän etukäteen suostumuksen. Voimme käyttää käyttäjätietoja myös tilastointi- ja tutkimustarkoituksiin, mutta tällöin tietoja käytetään nimettöminä.

Tietosuojalausunto

Suojaamme yksityiset henkilötiedot EU:n tietosuojadirektiivin ja Suomen henkilötietolain säännösten mukaisesti. Kerättyjä tietoja käsittelevät vain tietyt, valtuutetut yrityksen työntekijät ja vain tarvittaessa.

Arvioimme järjestelmiämme ja tietojamme jatkuvasti, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja tietoturvan tason. Käyttäjällä on koska tahansa oikeus saada tietoa käsittelemistämme henkilötiedoistaan sekä niiden sisällöstä ja alkuperästä, tarkistaa niiden paikkansapitävyys tai pyytää niiden yhdistämistä tai päivittämistä.

Suostumus evästeiden käyttöön

Kuten useimmissa vuorovaikutteisissa verkkosivustoissa, tälläkin sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme tuntea käyttäjämme ja näin tarjota parempaa palvelua ja apua. Evästeitä käytetään liikenteen tarkkailuun sekä sisällön optimointiin. Sivustolla käydessäsi hyväksy evästetietojesi käytön.

Evästeet voi estää tai ottaa pois käytöstä selaimen asetuksia muuttamalla. Lisätietoa toiminnosta löytyy selaimen ohje-opastuksesta.

Vastuuvapauslauseke

Pyrimme pitämään sivustot tiedot ajantasaisina ja virheettöminä. Emme kuitenkaan ota oikeudellista vastuuta verkkosivujen sisältämistä mahdollista virheistä, puutteista tai harhaanjohtavista ilmaisuista tai sisällön perusteella tehtyjen toimenpiteiden seurauksista.

Emme myöskään vastaa sivustoon linkitettyjen ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai tietosuojasta.

Ehtojen muutokset

Jos teemme merkittäviä muutoksia näihin käyttöehtoihin, ilmoitamme muutoksista tällä sivulla. Tarkistathan tietosuojakäytäntö säännöllisesti.

Tietosuoja Lindorffissa >