Mitä yhteistä lindorffilaisilla on?

Lindorffilaisena olet osa kasvavaa kansainvälistä palveluyritystä, joka palkitsee oma-aloitteisuudesta, iloitsee innovaatioista ja auttaa ihmisiä käyttämään koko potentiaalinsa. Olemme alamme eturintamassa ja aiomme myös pysyä siellä!

Jos haluat kasvaa ja haastaa itsesi, Lindorff saattaa olla juuri sinulle sopiva työpaikka. Palveluksessamme Suomessa on noin 500 asiakaspalvelun, IT:n, juridiikan, taloushallinnon, asiakasprojektien, myynnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista.

Monimuotoisuus on meille tärkeää, ja tarjoammekin vaihtelevia uramahdollisuuksia useilla eri osaamis-, koulutus- ja kokemustaustoilla.

Lindorffiin töihin?

Lindorffissa tehdään töitä monipuolisissa tehtävissä, välittömässä, osallistavassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Vastuullisuus, työntekijöiden hyvinvointi ja työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat meille tärkeitä.

Tarjoamme normaalien lounas- ja liikuntaetujen, pitkien vuosilomien ja henkilöstön järjestämien virkistystapahtumien ohella kattavan työterveyshuollon. Tuemme työn ja perheen yhteensovittamista hyödyntämällä erilaisia työaikamalleja ja etätyötapoja.

Kaikki lindorffilaiset kuuluvat myös yhtiön ja yksilön onnistumiseen perustuvan kannustejärjestelmän piiriin.